SNOW MTB

Za po mnogima ''snježno ludilo na dva kotača'' odgovoran je Generator race tim koji je u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Delnica organizirao 1. snježnu MTB vožnju prekrasnim Delničkim stazama prekrivenim snijegom u dvije discipline 5 i 9 km, odnosno jedan i dva kruga oko Japlenškog vrha.

Do organizacije ove manifestacije je došlo prvenstveno iz ljubavi prema ovom prekrasnom kraju koji nije nimalo manje lijep u zimskom izdanju, dapače, nudi brojne zanimljivosti, tako su se biciklisti osim u vožnji mogli okušati i u drugim aktivnostima: klizanju, skijanju, sanjkanju ili plivanju, a mogli su posjetiti i srnice u njihovom rezervatu, kao i druge zanimljivosti i znamenitosti.


Našu prvu snježnu avanturu podržalo je gotovo 130 biciklista, čija ozarena lica nakon utrke su govorila više od riječi..

Sunce, snijeg te mirisi graha i kuhanog vina su začinili našu sniježnu avanturu, a bez našeg velikog partnera Giant-a Hrvatska ništa ne bi bilo isto! ..pobrinuli su se za nagrade, testne modele biciala, vizual utrke te naravno dobru atmosferu!

Nadamo se da svi oni koji su propustili ovogodišnje 1. izdanje SNOW MTB-a nikako neće propustiti ono koje spremamo za 2017.godinu, jer biti će  još veće i zanimljivije, a spremamo vam i neke novosti, o čemu uskoro..                                                                                 Sudionici 1.Snow MTB-a (foto by Krunoslava Kauzlarić)


Vidimo se u najvišem gradu Hrvatske! :)

..i ne zaboravite..

..YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!!!

Website provided by Generator © 2018