ŠTAFETNA UTRKA KOMPANIJA

Štafetu tvrtki omogućio je generalni sponzor, tvrtka MET Croatia, opskrbljivač energijom, jedan od 3 najveća nezavisna dobavljača prirodnog plina u zemlji. MET Croatia poziva partnere, kao i druge tvrtke da se pridruže utrci.

"PRIJAVITE SVOJE TIMOVE I TRČITE S NAMA!"


UTRKA TIMSKOG ŠTAFETNOG ZA KOMPANIJE 3 X 7km

U utrci timskog štafetnog  sudjeluju  tri zaposlenika iste kompanije (nije moguće miješati trkače iz različitih kompanija ili prijaviti nekoga tko nije zaposlenik iste)

Prijave su moguće u tri kategorije:

-ženska (sva tri člana su žene)

-muška (sva tri člana su muškarci)

-mješana (dva muškarca i jedna žena ili jedna žena i dva muškarca)


OSNOVNE INFORMACIJE

•        LOKACIJA: Zagreb – RŠC Jarun
•        DATUM: 24.04.2016.
•        TIP UTRKE: 10km, 21km
•        START UTRKE: 12:00 h
•        KONTAKT: generator.race@gmail.com

CENTAR DOGAĐANJA (start, cilj, expo, bina, OKRIJEPA)


STAZA

Svaki član iz ekipe trči 7 kilometara, te u među prostoru (predviđenom za izmjenu) drugom članu predaje startni broj sa čipom.

Startati će se sa ostalim natjecateljima koji trče na 10 i 21km


-          Plavom bojom označena je zona izmjene štafete

STARTNINA

- uplata do 15.03.2016.

•       270,00kn (90,00kn po osobi)

- uplata do 01.04.2016.
•       360,00kn (120,00kn po osobi)

Potrebno je uplatiti cijeli iznos zajedno te u opisu navesti  ime poduzeća

Zadnji dan za prijavu/uplatu je 18.04. - ponedjeljak do ponoći.

STARTNI PAKET 

uključuje: trkačke majice, startni broj, čip za mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke,te pogodnosti sponzora

NAPOMENA: Svoj startni paket moći ćete podići 22.04 (petak) od 15:00-20:00 sati i 23.04. (subota) od 10:00-15:00 sati u prostorima Rost-športa koji se nalazi u Domu sportova na adresi Trg Krešimira Ćosića 11 u Zagrebu.

LIMIT UTRKE

450 natjecatelja (150 timova)

NAGRADE 

Osvojite odlične nagrade: sportske ruksake od 20L za pobjednike, od 10L za drugo plasirane te trkački hydro belt za treće plasirane.

Osim individualnih nagrada, najbolji timovi svake kategorije će osvojiti i nagradu za svoju kompaniju: vaučer s popustom za opskrbu plinom njihove tvrtke od strane opskrbljivača MET Croatia. Pobjedničkim timovima pripast će voučeri s popustom u iznosu 2.500HRK, dok će drugo mjesto muškog, ženskog i mješovitog tima osvojiti voučere od 1.200HRK popusta za svoju kompaniju.

Proglasit ćemo najbolji tim svake pojedine djelatnosti. Pobjednički tim svake djelatnosti osvaja trofej! Provjerite listu djelatnosti na našoj stranici s prijavama, pridružite se utrci i osvojite počasni naslov najbržeg tima svoje djelatnosti!

* Poklon bon s popustom za opskrbu plinom MET Croatia Energy Trade d.o.o. može se iskoristiti ukoliko pravna osoba čiji su predstavnici osvojili poklon bon ima sklopljen ili sklopi ugovor o opskrbi plinom s MET Croatia Energy Trade d.o.o.

Korisniku će se iznos popusta odbijati od  mjesečnog računa za  opskrbu plinom sve do iskorištavanja ukupnog iznosa popusta navedenog u poklon bonu a najdulje kroz 5 mjeseci od dana početka korištenja popusta. Poklon bon je neprenosiv. Valjanost bona je do 31.12.2016. 


NAPOMENA

moguća je prijava više timova iz jedne kompanije no bitno je navesti različito ime timova, koje je bitno navesti prilikom uplate startnine.


You are your own GENERATOR..


Website provided by Generator © 2022